Welkom op de site van Gerdingen Techniek & Installaties te Rotterdam

Met genoegen informeren wij u omtrent een hernieuwde kennismaking met een jarenlange relatie, die zich bij u meldt als zelfstandig installatiebedrijf Gerdingen Techniek & Installatie gevestigd te Rotterdam.

Het bedrijf zal onder leiding van de heer Wim van Gerdingen uiteindelijk groeien naar een organisatie die zich bezighoudt in de elektrotechniek, sanitaire installaties, ventilatie, verwarming en beveiligingen in de woningbouw in de zorg, duurzame en vrije sector.

Onder leiding van één aanspreekpunt op de werklocatie, zullen de verschillende vakdisciplines in combinatie met elkaar en voor elkaar tot stand komen. Een lang gekoesterde wens van vele opdrachtgevers die het motto samenwerken is samen werken, onderstrepen.

Voor ons een logische stap waarmee we ons met een totaalpakket in het werkgebied begeven.

Het spreekt voor zich dat wij geen groei kunnen doormaken zonder u, als opdrachtgever. Bij het verwerven van opdrachten worden zowel bekende als nieuwe relaties benaderd. Ook voor hen zal het een aangename ervaring zijn om met een relatie te kunnen samenwerken die reeds 30 jaar een boegbeeld is voor een goede kwaliteit van de dienstverlening, prettige samenwerking bij het tot stand komen van de projecten en een betrouwbare partner is bij de realisatie van uw opdrachten.

Binnenkort hopen we ook bij u één en ander te kunnen verwoorden in een persoonlijk gesprek, we zitten maar één telefoontje van u vandaan.